Oskarshamn – Timrå

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Oskarshamn var endast sekunder från att vinna första mötet, men i slutet av sista perioden kvitterade Timrå och matchen gick därmed till förlängning. Hemmalaget bör sannolikt vara väldigt revanschlusta inför denna tillställning och andra mötet i matchserien. Fyra mål framåt ger dessutom en go boost inför fortsättningen. Det märktes inte minst i slutfasen av säsongen att Oskarshamn håller kvalité.

Timrå har varit det klart svagaste laget i SHL under egentligen hela säsongen och det har inte varit något snack om att laget ska behöva kvala för att hålla sig kvar. Det är tydligt att nuvarande lagbygge inte håller tillräcklig nivå för spel i högstaligan. Nu luktar det vinst för hemmalaget. Någonting annat vore orättvist sett till första mötet, där Oskarshman var det klart bättre laget sett till hela matchen.

Jag spelar på raka ettan till 1,96 @ betsson.

  • Match: Oskarshamn – Timrå
  • Spel: Oskarshamn (1)
  • Odds: 1,96 @ betsson
  • Units: 9/10
  • Spelstopp: 19:30, 29/3

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar