Örebro – Oskarshamn

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Örebro återfinns på tredjeplatsen i tabellen. Hemmalaget inkasserade poäng efter övertidsförlust borta mot Luleå senast. Hemmalaget kvitterade sent, och Rendulic gjorde mål, med 52 sekunder kvar av den matchen. Laget hade en spelare mindre på planen. Spelmässigt var det bra, men det fanns såklart mer att önska defensivt. Man tappade in fyra mål. Dessförinnan tog Örebro två raka segrar.

Oskarshamn kommer från en 4-1-torsk mot Frölunda och det var lagets fjärde raka förlust, och formen pekar helt klart åt fel håll. Målet laget gjorde kom i powerplay med bara 15 sekunder kvar av matchen. Man har spelare som Kelleher, Olofsson och Zajac i laget som håller riktigt bra kvalitet, och det är också de tre spelare som gjort flest poäng i laget. Truppmässigt har man inte samma bredd som Örebro.

Jag spelar på raka ettan till 1,82 @ NordicBet.

  • Match: Örebro – Oskarshamn
  • Spel: Örebro (1)
  • Odds: 1,82 @ NordicBet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 21/11

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar