Frölunda – Örebro

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Frölunda har ingen spelare i toppen av poängligan, utan styrkan ligger i dess fatala bredd. Niklas Rubin har belönats med en landslagsplats i Karjala Cup efter sitt fina målvaktsspel hittills. För tillfället återfinns hemmalaget på andraplats i seriespelet. Frölundas statistik mot Örebro, är formidabel, med tio raka segrar i Scandinavium. Göteborgarna är dessutom ligans bästa hemmalag.

Örebro inledde säsongen på ett starkt sätt med fyra raka segrar. Sedan dess har dock inte bortaspelet fungerat lika bra och efter att ha åkt på två snöpliga förluster på Skåneturnén mot Rögle och Malmö, så krigade man sig förvisso till sig en seger borta mot Oskarshamn. Den stora plumpen kom dock senast när Färjestad körde över Örebro och till sist kunde vinna med hela 7-3.

Jag spelar på raka ettan till 1,98 @ Unibet.

  • Match: Frölunda – Örebro
  • Spel: Frölunda (1)
  • Odds: 1,98 @ Unibet
  • Units: 8/10
  • Spelstopp: 19:00, 29/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar