Örebro – Linköping

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Örebro gästas av Linköping under lördagen. Hemmalaget har inlett säsongen med tre raka segrar och dessutom har Örebro gjort många mål. Först besegrades HV71 med 5-4 där Örebro lyckades vända i tredje. Efter detta besegrades Skellefteå med 1-4 och återigen imponerande laget. Nu senast, besegrade laget Leksand med 3-5, och klubben var effektiva. Nyförvärvet Rendulic kommer bli en tillgång.

Linköping är tippade i botten, vilket känns givet med tanke på att truppen verkar vara svag. Östgötarna har öppnat med två förluster och en seger, och segern kom senast mot Brynäs. Man låg under med 2-4 inför den sista perioden och man såg ut att gå mot förlust. Men i slutet av perioden får man fem mot tre, och man gjorde två mål och tog matchen till förlängning där Linköping senare vann.

Jag spelar på raka ettan till 1,90 @ NordicBet.

  • Match: Örebro – Linköping
  • Spel: Örebro (1)
  • Odds: 1,90 @ NordicBet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 18:00, 3/10

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet11000 krSpela här!