Växjö – Örebro

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Växjö stod för en suverän grundserie, som laget till och med lyckades kamma hem. Dess kvartsfinal mot Färjestad, vann smålänningarna komfortabelt med 4-0, vilket var också, tämligen imponerande. Lakers är tillsammans med Rögle, guldfavoriter och har ett kanonläge inför fortsättningen. Växjö har i grunden ett bättre material än ÖHK. Inte minst sett till lagets defensiv, men även offensivt.

Örebro gjorde en högintressant satsning inför säsongen, som har fallit väl ut. Man tog sig till kvartsfinal i form av att bli sexa i grundserien och det är i första hand kvartsfinalserien mot Leksand som sticker ut. Serien var oviss på förhand, varpå Örebro stundtals dominerade totalt och vann med hela 4-0 i matcher mot masarna. Laget har oavsett hur det går framöver, gjort en kanonsäsong utifrån förutsättningarna.

Jag spelar på raka ettan till 1,85 @ bet365.

  • Match: Växjö – Örebro
  • Spel: Växjö (1)
  • Odds: 1,85 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:00, 22/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar