Örebro HK – HV71

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Örebro tog senast ytterligare en prestigefull seger i straffläggning, borta mot de regerande mästarna Skellefteå, man vann bragdartat. Precis som i premiäromgången blev Johan Wiklander den stora matchvinnaren. Örebro var nederlagstippade i vinstmatchen mot Skellefteå, som var överstreckade. För Örebro gäller det att jobba vidare på det fina spel man visat upp. Minsta underskattning från HV:s sida så förlorar smålandslaget. I matchen mot Skellefteå levererade toppspelaren Tim Wallace två mål (plus en straff), kan han fortsätta på den vägen och leverera bra avslut, som han värvades för, är mycket vunnet. Bredvid sig har Wallace Ben Walter och Justin DiBenedetto som gjorde det bra senast.

HV71 förlorade första matchen efter straffar mot AIK, vann efter en stark vändning hemma mot Växjö och senast skulle man återigen göra det ofattbara. Resa sig efter en näst intill katastrofal inledning borta mot Brynäs. Jönköpingslaget har haft förtvivlat svårt att vara med i inledningen av matcherna och mötet mot Gävle-laget skulle det inte bli någon skillnad, efter den dåliga inledningen, låg man under med 3-2 under nästan exakt halva matchen, men man lyckades ändå vända och vinna med 4-3 efter förlängning.

Fyra poäng och en sjätteplats är Örebros facit hittills. Ett riktigt bra facit. HV71 är ett lag som fyller Behrn arena till bristningsgränsen, utan tvekan. Siffran lär komma upp i 5 200 med lapp på luckan som följd. Hemmalaget har en fördel i sitt rejäla spel med tydliga mål. Det betalas dock med aningen fler utvisningar. Smålänningarna har ligans näst bästa PP – även om det inte synts på isen och detta tror jag de kommer dra nytta av. Svag inledning och stark upphämtning har varit HV71:s matchbilder under de två inledande omgångarna utav SHL.

  • Match: Örebro – HV71
  • Speltips: HV71
  • Odds: 2,07@ Svenska Spel
  • Insats: medel
  • Spelstopp: 21/9, 15:59

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar