Växjö – Örebro

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Växjö Lakers spelar dess avgörande match under torsdagskvällen. Smålänningarna är fortsatt favoriter till avancemang och Lakers känns mest stabila, samt har bättre spelartrupp. I senaste matchen startade klubben matchen dåligt, och hade ett 0-3-underläge i början av den tredje perioden. Därefter ryckte Växjö upp sig rejält, och var nära kvittering. På hemmaplan är Lakers säkert seriens bästa lag.

Örebro har gjort en bra säsong och Närkeklubben har ett bra lag på pappret. I kvartsfinalen slog man enkelt ut Leksand, och man har verkligen stått upp mot Växjö. Framförallt har målvakten Jhonas Enroth varit mycket bra i målet. Nu är man en match ifrån SM-final och då tror jag tyvärr för Örerbros del, att man faller på mållinjen. Jag tror helt enkelt att Växjö är för bra i en avgörande match.

Jag spelar på raka ettan till 1,87 @ Unibet.

  • Match: Växjö – Örebro
  • Spel: Växjö (1)
  • Odds: 1,87 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:00, 29/4

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar