Växjö – Örebro

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Växjö kom trea i grundserien och anses ha en bra möjlighet att snuva förhandsfavoriterna Skellefteå på titeln. Man växte under hela spelåret, öppnade tveksamt – blev bara bättre och bättre. Främst är det på hemmais man presterat och det faktum att fyra av sju matcher spelas på VIDA Arena kan bli helt avgörande.

Örebro kom sexa, på den sista direktslutspelsplatsen. Grundserien avslutades dock med två raka förluster – mot MODO samt Djurgården, som hamnade på sista- respektive niondeplats. Problem med motivationen kan man inte heller haft då fjärdeplatsen var inom räckhåll. Nio mål släpptes in i matcherna och det ställer självklart en del frågetecken för formen.

Derek Ryan missar troligtvis matchen. Ryan vann hela SHL:s poängliga och är en spelare som gör sin kedja bättre. Det är givetvis ett riktigt tungt avbräck för Örebro. ÖHK vann fyra av fem inbördesmatcher i serien – men ett slutspel är ett slutspel! Jag spelar raka ettan till 1,90 @bet365.

  • Match: Växjö – Örebro
  • Speltips: Växjö (1)
  • Odds: 1.90 @ betsson
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 13/3, 18.30

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar