Oskarshamn – Malmö

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Oskarshamn inleder ligasäsongen med den svagaste backsidan i seriespelet, vilket lär bli problematiskt i framtiden. I premiärmötet mot Timrå, vann smålänningarna visserligen, men släppte dessvärre in fyra mål mot Timrå utan några större styrkor i offensiven. Oskarshamn kommer få det tufft att hålla borta Malmös offensiv, och frågan är, huruvida hemmalaget klarar av att stå upp målmässigt.

Malmö tog sig an Leksand på bortaplan och segrade. Leksand håller jag betydligt högre än Oskarshamn den här säsongen. De har en mängd spetsspelare på forwardssidan. Malmö klarade av dessa och då har man alla möjligheter att hålla borta Oskarshamns anfallare från att göra mål. Malmö har en helt annan spets i laget och har förstärkt med Söderberg, Ryan, Descheneau och Bouma.

Jag spelar på Malmö ML till 1,77 @ betsson.

  • Match: Oskarshamn – Malmö
  • Spel: Malmö ML
  • Odds: 1,77 @ betsson
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 19:00, 16/9

SpelbolagBonusLänk
betsson11000 krSpela här!