Oskarshamn – Malmö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Oskarshamn inleder ligasäsongen med den svagaste backsidan i seriespelet, vilket lär bli problematiskt i framtiden. I premiärmötet mot Timrå, vann smålänningarna visserligen, men släppte dessvärre in fyra mål mot Timrå utan några större styrkor i offensiven. Oskarshamn kommer få det tufft att hålla borta Malmös offensiv, och frågan är, huruvida hemmalaget klarar av att stå upp målmässigt.

Malmö tog sig an Leksand på bortaplan och segrade. Leksand håller jag betydligt högre än Oskarshamn den här säsongen. De har en mängd spetsspelare på forwardssidan. Malmö klarade av dessa och då har man alla möjligheter att hålla borta Oskarshamns anfallare från att göra mål. Malmö har en helt annan spets i laget och har förstärkt med Söderberg, Ryan, Descheneau och Bouma.

Jag spelar på Malmö ML till 1,77 @ betsson.

  • Match: Oskarshamn – Malmö
  • Spel: Malmö ML
  • Odds: 1,77 @ betsson
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 19:00, 16/9

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar