Brynäs – Oskarshamn

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Brynäs floppade förra säsongen och slutade på tolfteplats i grundserien. Det duger naturligtvis inte för Brynäs och denna säsongen ligger förväntningarna på att laget går till slutspel. Inför säsongen har man fått behålla de viktigaste spelarna som de ville behålla. Dessutom har hemmalaget köpt spelare som Patrik Berglund, Simon Bertilsson och Adam Pettersson. Nu ligger fokus på inledningen.

Oskarshamn var nykomlingar i SHL ifjol och hade precis som många trodde väldigt svårt. Man började säsongen ganska bra, men slutade sist i serien, 16 poäng efter Brynäs som blev tolva. Oskarshamn har ungefär lika bra lag i år och jag tror man kommer få det lika tufft denna säsong. Ifjol var man dessutom seriens sämsta lag på bortaplan och tog endast 14 poäng på 26 matcher.

Jag spelar på raka ettan till 1,84 @ betsson.

  • Match: Brynäs – Oskarshamn
  • Spel: Brynäs (1)
  • Odds: 1,84 @ betsson
  • Units: 8/10
  • Spelstopp: 19:00, 24/9

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar