Oskarshamn – Brynäs

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Oskarshamn inledde säsongen starkt och imponerade. Många trodde att klubben kunde etablera sig i högstaligan. Smålänningarna har dessvärre tappat allt mer ju längre säsongen har lidit. Hemmalaget har radat upp förluster. I Oskarshamn har klubben sett håglösa ut mot topplagen. Brynäs är kanske inte en motståndare av samma kaliber, men det är en motståndare som kommer gå för vinsten.

Brynäs är sist i tabellen. Man kan argumentera för att deras inledning på säsongen varit undermålig och att man inte alls har lyckats leva upp till förväntningarna. Men poängskörden på 22 poäng, landar främst i det faktum att man faktiskt bara har spelat 21 matcher. Det gör att gästerna bland annat har ett bättre poängsnitt än Oskarshamn, som är ett par placeringar framför i tabellen.

Jag spelar på raka tvåan till 1,92 @ betsafe.

  • Match: Oskarshamn – Brynäs
  • Spel: Brynäs (2)
  • Odds: 1,92 @ betsafe
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 5/1