Oskarshamn – Brynäs

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Oskarshamn inledde säsongen starkt och imponerade. Många trodde att klubben kunde etablera sig i högstaligan. Smålänningarna har dessvärre tappat allt mer ju längre säsongen har lidit. Hemmalaget har radat upp förluster. I Oskarshamn har klubben sett håglösa ut mot topplagen. Brynäs är kanske inte en motståndare av samma kaliber, men det är en motståndare som kommer gå för vinsten.

Brynäs är sist i tabellen. Man kan argumentera för att deras inledning på säsongen varit undermålig och att man inte alls har lyckats leva upp till förväntningarna. Men poängskörden på 22 poäng, landar främst i det faktum att man faktiskt bara har spelat 21 matcher. Det gör att gästerna bland annat har ett bättre poängsnitt än Oskarshamn, som är ett par placeringar framför i tabellen.

Jag spelar på raka tvåan till 1,92 @ betsafe.

  • Match: Oskarshamn – Brynäs
  • Spel: Brynäs (2)
  • Odds: 1,92 @ betsafe
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 5/1

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!