Brynäs – HV71

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Brynäs avslutade grundseriespelet med tre raka förluster i matcher som vid segrar hade inneburit att Gävleklubben undvikit negativt kval. Därefter så har Brynäs låtit huvudtränaren Peter Andersson och assisterande tränare Viktor Stråhle, åka buss till Oskarshamn, förlora för att sedan få beskedet att man sparkas inför kvalet. Till följd av all denna kalabalik, så avgick dessutom sportchef, Mikael Sundlöv.

HV71 har haft betydligt längre tid på sig att förbereda sig inför det här kvalspelet. I sista matchen mot Linköping visade man att man är förberedda och vann då årets sista match. Jag tror helt enkelt att HV71 har hunnit förbereda sig mer spelmässigt och mentalt för vad detta innebär och med en mer rutinerad coach i båset och med bra spets i laget, så finns potential för HV71 att vinna matchserien.

Jag spelar på HV71 ML till 1,98 @ betsson.

  • Match: Brynäs – HV71
  • Spel: HV71 ML
  • Odds: 1,98 @ betsson
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 19:30, 6/4

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar