HV71 – Brynäs

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

HV71 har efter tränarskiftet presterat rejält, och hittas för tillfället på den sista play in-platsen. Samtidigt skiljer bara två poäng till jumboplatsen. Senast kommer man från en övertygande seger mot Örebro på hemmais. Dessförinnan så plockade de hem två poäng från Skåne. Smålänningarna imponerade senast mot Örebro samt vann mot topplaget tillika guldkandidaterna Rögle på bortais.

Brynäs har haft det oerhört tufft under senaste tiden och inför lördagens match mot Malmö hade laget sex raka förluster. Men i den matchen kom det till sist en välbehövlig seger när de vann med 3–0. Brynäs har haft otroliga problem med uppskjutna matcher och tvingas till ett intensivt matchschema framöver. Truppen är redan skadebenägen och toppspelare som Anton Rödin och Greg Scott har saknats.

Jag spelar på raka ettan till 1,90 @ bet365.

  • Match: HV71 – Brynäs
  • Spel: HV71 (1)
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 18:00, 8/2

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar