Brynäs – HV71

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Brynäs har öppnat matchserien starkt och dessutom inkasserat två oerhört viktiga segrar, vilket gör att hemmalaget kopplat ett järngrepp. Nya tränarduon med Josef Boumedienne och Nils Ekman har också gett laget energi, som har gett en önskad effekt. Gävlelaget vann första matchen efter förlängning och i nu senaste matchen vände Brynäs ett 1–0-underläge till 2–1-seger. Dessa matcher har varit målsnåla.

HV71 har det jobbigt och en seger i den här matchen är ett måste. Skulle de förlora igen så behöver HV vinna fyra raka matcher för att hålla liv i sin SHL-status. Hittills har man inte varit särskilt mycket sämre än Brynäs, men det finns inget självförtroende för fem öre i Jönköpingslaget. Spelmässigt finns det inte mycket som stämmer och man kommer väldigt sällan in på mål.

Jag spelar på under 5,0 mål till 1,68 @ Unibet.

  • Match: Brynäs – HV71
  • Spel: Under 5,0 mål
  • Odds: 1,68 @ Unibet
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 19:30, 12/4

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar