HV71 – Brynäs

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

HV71 förlorade första två mötena, men lyckades bortabesegra Brynäs senast. Man visade prov på ett eminent målvaktsspel, tillsammans med en väldigt uppoffrande defensiv. En laginsats från klubben och det känns även som att Jönköpingsklubben är på uppgång. Stephan Lunds manskap har ett riktigt bra läge på torsdagskvällen. Krigarinsatsen i den senaste matchen lovar gott för HV som har potential.

Brynäs har alltjämt trots allt ett övertag i den här matchserien och en eventuell vinst under torsdagen, hade resulterat i att Gävle-gänget får tre ”matchbollar” i jakten på SHL-kontraktet. Brynäs har onekligen ett bra utgångsläge och inte samma press på sig som HV71 i den här matchen, vilket är en fördel i sig. Att HV:s Matt Donovan och Johannes Kinnvall har kommit tillbaka är viktigt för laget.

Jag spelar på 1X (dubbelchans) till 1,38 @ betsson.

  • Match: HV71 – Brynäs
  • Spel: 1X (dubbelchans)
  • Odds: 1,38 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:30, 15/4

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar