Frölunda – Oskarshamn

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Frölunda leder SHL-tabellen efter deras starka säsongsinledning. Det som har varit anmärkningsvärt, är göteborgarnas jämna, höga nivå som klubben hållt. Nu senast förlorade emellertid hemmalaget med 4-0 borta mot Leksand. Motståndet har inte varit särskilt bra. Leksand är formtoppade, men att tappa till 4-0, efter en trend på fyra raka vinster, var givetvis mycket ologiskt, enligt många.

Oskarshamn har haft en säsongsinledning som gjort att många har höjt sina förväntningar på klubben, men efter att ha haft ett par tunga skalper har man på slutet sett ut att tappa kraft igen. Med tre raka förluster har man allt annat än god form inför det tuffa mötet med Frölunda. Det som möjligen kan tala till lagets fördel är revanschlustan som man rimligen bör känna efter tre bottennapp till prestationer.

Jag spelar på Frölunda -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,85 @ bet365.

  • Match: Frölunda – Oskarshamn
  • Spel: Frölunda -1,5 mål (AH)
  • Odds: 1,85 @ Unibet
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 19:00, 19/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!