Växjö – Oskarshamn

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Växjö innehar tiondeplatsen i tabellen och därmed sista slutspelsplatsen. Trenden hos hemmalaget är positiv, dock är det uppenbart, att offensiven som under flera säsonger varit lagets enorma styrka inte alls håller detsamma nivå. Uddlöshet, det händer lite och det finns dessutom inga stjärnor som driver på framåt. Lakers ska givetvis vara favoriter i kvällens tillställning, men utklassning kan inte förväntas.

Oskarshamn klev in i säsongen med stor press på sig och trots en stark inledning första veckorna, har man haft det tufft sett över hela hösten. Det blir tydligt när man kikar på tabellen där Oskarshamn är jumbo med 27 poäng på 28 matcher. Det är sannerligen inget bra facit att vila mot. Dock har laget varit starka på slutet med tre segrar på de tre senaste matcherna. Viktiga poäng mot bottenkonkurrenterna.

Jag spelar på under 5 mål (Asian Handicap) till 1,81 @ bethard.

  • Match: Växjö – Oskarshamn
  • Spel: Under 5,0 mål
  • Odds: 1,81 @ bethard
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 30/12

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar