Oskarshamn – Modo

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Oskarshamn avslutade fjolåret med sju segrar och innehar därmed förstaplatsen i hockeyallsvenskan. Under nya spelåret inledde dock smålänningarna med förlust borta mot Västervik. Modo väntar i årets andra match och Oskarshamn ska också agera hemmalag och får naturligtvis bära favoritskapet och de lär förvalta det väl i kraft av hemmaisen vilket samtidigt bör ser som enorm fördel inför detta mötet.

Modo var inför säsongen tippade att ligga där Oskarshamn befinner sig, men de har dock inte levt upp till förväntningarna så här långt. Med 33 matcher avklarade hittar vi gästerna på femteplatsen i tabellen med 52 poäng på kontot, vilket vi kan jämföra med de 70 som Oskarshamn plockat på sig så här långt. Av Modos 52 poäng är endast 18 av dessa inkasserade på bortais så spelet på resande fot är svagt.

Jag spelar på raka ettan till 2,10 @ betsson.

  • Match: Oskarshamn – Modo
  • Speltips: Oskarshamn (1)
  • Odds: 2,10 @ betsson
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 15:00, 6/1

SpelbolagBonusLänk
betsson11000 krSpela här!