Modo – Björklöven

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Modo slutade på andraplatsen. Hemmalaget hade det tufft under senare delen av grundserien. Modo började förlora matcher och länsrivalerna Timrå bara fortsatte att vinna. Med två ligaomgångar kvar av serien, stod lagen helt plötsligt på samma poäng och endast målskillnaden skiljde lagen åt till Modos fördel. Hemmaklubben vann första mötet, med 4-3, efter ett avgörande i femte perioden.

Björklöven har varit överlägsna i Hockeyallsvenskan hela säsongen. Ett oerhört välbyggt lag med ruskigt bra offensiv och många spelare som producerar framåt samt bra defensiv och seriens tveklöst bästa målvakt i Joe Cannata. Man har helt enkelt länge vetat om att Björklöven ska vinna den här serien och med sina 121 poäng. Även om Modo vann så var Bjöklöven det bättre laget.

Jag spelar på Björklöven Draw No Bet till 2,00 @ betway.

  • Match: Modo – Björklöven
  • Spel: Björklöven DnB
  • Odds: 2,00 @ betway
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 12/3

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar