Björklöven – Modo

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Björklöven tar emot hårdsatsande Modo i ett Norrlandsderby, i sin premiärmatch. Klubben slutade på femteplats förra säsongen och omsättningen i spelartruppen, har varit rejäl, men det ser spännande ut och laget kan absolut vara där uppe och kriga i tabellen. Bland Björklövens nyförvärv, sticker kanske främst hemvändaren Alexander Hellström ut, som spelat i SHL under sina tre senaste säsonger.

Modo slutade på tiondeplatsen i hockeyallsvenskan förra säsongen och trots den svaga placeringen har laget väldigt höga förväntningar och krav på sig. Mycket fokus ligger på Modo efter att Tobias Enström lämnat Winnipeg Jets för att komma hem till Modo vilket är utan tvekan säsongens största nyförvärv i Sverige. Modos huvudtränare Björn Hellkvist har dock inte varit nöjd med spelet inför kvällens möte.

Jag spelar på Björklöven Draw No Bet till 1,75 @ betway.

  • Match: Björklöven – Modo
  • Spel: Björklöven DnB
  • Odds: 1,75 @ betway
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 21/9

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!