Djurgården – Timrå

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Djurgården har underpresterat under inledningen. Stockholmarna placeras numer på näsjumboplatsen i SHL. Mycket tack vare, att laget knappt spelat en match med tre ordinarie kedjor. Till torsdagens match kan upp till nio spelare, komma tillbaka. Formen för Stockholmarna är helt okej, två segrar på senaste tre matcherna, dock var senaste matchen borta mot Luleå ett misslyckande. Klubben bör få revansch.

Timrå har inte rosat marknaden sen de tog steget upp ifjol, man är jumbo i SHL i skrivande stund. Innan segern mot Brynäs senast hade Timrå hela 12 raka nederlag. Timrå är överlägset sämst i SHL på bortais, då man endast tagit tre pinnar på nio spelade bortamatcher. Timrå har åtta pinnar till säker mark och det kommer krävas ett par vinster på rad för att inte bli helt avsågade.

Jag spelar på raka ettan till 1,70 @ betsson.

  • Match: Djurgården – Timrå
  • Speltips: Djurgården (1)
  • Odds: 1,70 @ betsson
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 19:00, 18/11

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar