Roma – Udinese

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Roma placeras på sjundeplats i italienska högstaligan efter tolv matcher. Roma har knappast imponerat under den här säsongen. Även om resultaten har blivit bättre på sistone. Klubben har bara förlorat en av sina fem senaste matcher (bortaförlust mot Inter, 1-0). Skadeläget hos truppen är positivare. Endast dess långtidsskadade Tammy Abraham samt Marash Kumbulla saknas ikväll.

Udinese är Serie A:s mest kryssglada lag. Hela åtta av tolv ligamatcher har slutat oavgjort. Samtidigt har Udinese bara mäktat med en enda seger, vilket gör att laget hittas precis ovanför nedflyttningsstrecket, närmare bestämt på 16:e platsen. Detta trots att Udinese faktiskt inte torskat sedan 4-1-förlusten borta mot Napoli. Roma ska plocka tre poäng här om klubben ska kunna utmana om Europaplatserna.

Jag spelar på raka ettan till 1,65 @ betsson.

  • Match: Roma – Udinese
  • Speltips: Roma (1)
  • Odds: 1,65 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 26/11

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar