Empoli – Roma

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Empoli lyckades med klubbens målsättning att förnya kontraktet i förstaligan förra säsongen. Dem tog fjortondeplatsen, med elva poäng ner till nedflyttningsstrecket. Aurelio Andreazzoli ledde Azzuri till den placeringen och till denna säsong är Paolo Zanetti ny huvudtränare. Efter förlusten i premiären, borta mot Spezia, har Empoli radat upp fyra raka kryss. Nu förra helgen spelade de 2-2 borta mot Salernitana.

Roma inledde säsongen lovande. I fyra de första omgångarna, besegrade man Salernitana, Cremonese och Monza utan att släppa in mål samt spelade 1-1 borta mot Juventus. Förra helgen kom så ett ganska rejält bakslag. Roma föll med hela 4-0 borta mot Udinese. Förra veckans bortamöte mot Ludogorets i Europa League. När Empoli och Roma senast, vann gästande Roma med 4-2.

Jag spelar på raka tvåan till 1,75 @ NordicBet.

  • Match: Empoli – Roma
  • Spel: Roma (2)
  • Odds: 1,75 @ NordicBet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 20:45, 12/9

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar