Napoli – Empoli

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Napoli har sikte på den åtråvärda scudetton och att plocka en plats till Champions League. Serieledande och senaste säsongernas dominanter, Juventus verkar vara, alldeles för slagkraftiga. Hemmalaget hittas i skiktet därbakom, närmare bestämt som trea på sämre målskillnad än tvåan Inter. En liten extrakick kan Napoli säkert ha fått av det sena målet i hemmamötet mot Roma senast. Dries Mertens gjorde 1-1.

Empoli hade en premiärtrea och sen har det bara gått utför. Man håller på att fastna i bottenstriden och hittas på en av de platser som skulle innebära Serie B-fotboll kommande år. Säker mark må vara inom räckhåll, men så knapp skörden varit och när de väntas kamma noll här, känns situationen svår. Empoli stod för en hedervärd kämpainsats mot Juventus senast, annars finns inte mycket positivt att hämta.

Jag spelar på Napoli -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,74 @ ComeOn.

  • Match: Napoli – Empoli
  • Spel: Napoli -1,5 (AH)
  • Odds: 1,74 @ ComeOn
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:30, 2/11

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar