Empoli – Juventus

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Empoli hittas i bottenstriden, närmare bestämt på artondeplatsen i Serie A. Sedan premiärmatchen har laget inte plockat en enda vinst. Laget har plockat sex pinnar på nio omgångar och för tillfället innehas tredjejumboplatsen. Bara Frosinone och Chievo, som båda varit helt hopplösa och hittas strax under Empoli i tabellen. Det kommer förmodligen bli stenhård kamp om att säkra ett nytt kontrakt.

Juventus har med största sannolikhet den åttonde raka scudetton i kikarsiktet. Åtta vunna och ett kryss har det blivit hittills och förutom det full pott i Champions League-matcherna mot Manchester United, Valencia och Young Boys. Med Cristiano Ronaldo kan ”Den gamla damen” på allvar utmana om största titlarna. Lagets defensiv är urstark. Framåt finns spets i världsklass. Alltid hårt arbete över hela banan.

Jag spelar på att Juventus vinner och håller nollan till 1,73 @ Unibet.

  • Match: Empoli – Juventus
  • Spel: Juventus, håller nollan
  • Odds: 1,73 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 27/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar