Chicago – Seattle

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Chicago Blackhawks placeras på nästjumboplatsen i Western Conference. Klubben har såklart, haft en tuff säsongsinledning med enbart tolv plockade poäng på dess 19 spelade matcher. Chicago har varken imponerat offensivt eller defensivt. Deras fyra av fem senaste matcher har förlorats och även nu senast torskade de hemma mot St. Louis (2-4). Flera tunga spelarnamn är borta från truppen.

Seattle Kraken är niondeplacerade i Western Conference. Inte heller gästerna har bländat någon med sitt spel hittills, och det har bara blivit åtta segrar efter 22 matcher. Seattle har dock tagit poäng i 13 av dessa och bland annat har Kraken segrat mot Colorado och Tampa Bay. Nu kommer laget från en 1-5-förlust mot Vancouver, ett lag som överraskat klart positivt. Inatt är dock uppgiften inte lika tuff.

Jag spelar på Seattle Draw No Bet till 1,55 @ betsafe.

  • Match: Chicago – Seattle
  • Speltips: Seattle DnB
  • Odds: 1,55 @ betsafe
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 00:00, 29/11

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar