Reims – Strasbourg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Reims fortstätter att imponera i den franska högstaligan. Hemmalaget placeras på femteplatsen, och är även inblandade i toppstriden. Man har tappat skyttekungen Balogun och egentligen har det väl saknats någon som kunnat ersätta honom helt. Samtidigt har nyförvärvet Teddy Teuma gjort det bra. Laget har flera unga spelare med hög potential som mycket väl kan slå igenom den här säsongen.

Strasbourg hittas på fjortondeplatsen och spelarmaterialet är inte tillräckligt bra för övre halvan än och till en början ligger fokuset i att bygga en stabil grund. Det är inte helt förvånade att klubben befinner sig två poäng ifrån en kvalplats nedåt. Gästerna har stått för en del bra insatser, men har haft det väldigt tufft mot toppskiktet. Laget har dessutom tappat deras skyttekung Habib Diallo till Saudiarabien.

Jag spelar på raka ettan till 1,77 @ expekt.

  • Match: Reims – Strasbourg
  • Speltips: Reims (1)
  • Odds: 1,77 @ expekt
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 1/12

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar