Frankfurt – Strasbourg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Eintracht Frankfurt var ett utropstecken i förra årets upplaga av Europa League. De gick hela vägen till semifinal efter en imponerande turnering där laget bland annat slog ut Shakhtar Donetsk, Inter och Benfica. Erfarenheten Frankfurt samlade på sig under förra säsongens turnering mot bra motstånd, ska givetvis inte underskattas, först och främst sportsligt, men även psykologiskt. Laget är favoriter.

Strasbourg har fått en dålig start på säsongen i franska Ligue 1. Laget har spelat tre matcher och endast fått med sig två poäng. Två kryss som senast följdes upp med förlust på hemmaplan mot Stade Rennais. Ingen optimal start för laget som gör sin tredje raka säsong i högstaligan. De ska klara sig kvar men jag förväntar mig inte att man är med och slåss om någon placering på den övre halvan av tabellen.

Jag spelar på att Frankfurt avancerar till 1,68 @ Unibet

  • Match: Frankfurt – Strasbourg
  • Spel: Frankfurt avancerar
  • Odds: 1,68 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20:30, 29/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar