Frankfurt – Chelsea

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Eintracht Frankfurt har just nu grepp om den åtråvärda fjärdeplatsen i Bundesliga. Inräknat Frankfurts framfart i Europa League, har klubben, totalt sett svarat för en väldigt stark säsong. Den började dock ganska knackigt, men under vårkanten har Adolf Hutters manskap verkligen imponerat. De hade inte förlorat på femton raka matcher fram till bortamötet mot Benfica.

Chelsea har resultatmässigt gått som tåget, men det motstånd som gästerna ställts emot fram tills nu har inte varit av samma kaliber som de skalper som Frankfurt har tagit. På pappret är Chelsea det bättre laget och favoriter till att ta sig vidare från detta dubbelmöte. De kommer dock från en tuff drabbning mot Manchester United i söndags och spelschemat i säsongens epilog är tätt.

Jag spelar på Frankfurt Draw No Bet till 2,10 @ bethard.

  • Match: Frankfurt – Chelsea
  • Spel: Frankfurt DnB
  • Odds: 2,10 @ bethard
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 21:00, 2/5

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar