Frankfurt – Düsseldorf

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Eintracht Frankfurt innehar sjundeplatsen i Bundesliga. Förutom en bra seriestart, har Frankfurt också vunnit deras två inledande Europa League-matcher mot Lazio och Olympique Marseille. Laget vann tre raka matcher innan uppehållet och sista segern kom borta mot Hoffenheim med 2-1. Laget har visat att de tillhör kampen om Europa. Gott om kvalitéer finns i truppen. Man är såklart stora favoriter här.

Fortuna Düsseldorf har precis som väntat, varit hårt ansatta sedan återkomsten till förstadivisionen. De är placerade näst sist och har spelat in blott fem pinnar på sju matcher och enbart vunnit en av dessa. Före uppehållet åkte de dessutom på tre raka förluster och det mot konkurrenter som allihopa hittas på den undre tabellhalvan. När Düsseldorf står för motståndet borde Frankfurts favoritskap vara större.

Jag spelar på Frankfurt -0,75 mål (Asian Handicap) till 1,95 @ bet365.

  • Match: Frankfurt – Düsseldorf
  • Spel: Frankfurt -0,75 (AH)
  • Odds: 1,95 @ bet365
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 20:45, 19/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!