Reims – Strasbourg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Reims innehar sjätteplatsen i franska förstadivisionen. Klubben, åkte visserligen ut ur Coupe de France i senaste matchen efter att ha besegrats av Monaco på Stade Louis. Reims får därmed söka framgångar på annat håll. Därför även passande att kvartsfinalen i ligacupen spelas direkt efter. Klubbens chanser till avancemang ses som mycket goda. De förlorar väldigt sällan på hemmaplan.

Strasbourg kommer till detta möte med en väldigt fin form. Som bekant löste man nyligen avancemang i ligacupen och innan dess tog man sig vidare i Coupe de France. I ligaspelet har man tre raka vinster. Ett beundransvärt facit, visst, men här lär det ta stopp för laget. Reims på bortaplan är en tuff uppgift och rent historiskt har Strasbourg stött på problem när man gästat dem.

Jag spelar på Reims Draw No Bet till 1,50 @ bet365.

  • Match: Reims – Strasbourg
  • Spel: Reims DnB
  • Odds: 1,50 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 7/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar