Edmonton – Carolina

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Edmonton Oilers placeras på fjortondeplatsen i Western Conference. Hemmalaget är dock formstarka för tillfället med fyra raka segrar. Oilers har vaknat till liv under senaste matcherna och börjar verkligen få igång din offensiva produktion som var bra förra säsongen. Man har nu producerat 21 mål på deras fyra senaste matcher. Klubben är formstarka för tillfället samt rättmätiga favoriter.

Carolina Hurricanes placeras på femteplatsen i Eastern Conference. Carolina har inte lika bra form som Edmonton utan har istället förlorat två av sina tre senaste matcher efter förlusten mot Winnipeg senast. Nu ska de bege sig till Edmonton för att möte ett formstarkt Oilers som dessutom fått extra vila inför mötet. Carolina har dessutom haft svårigheter med att plocka poäng på bortaplan denna säsogen.

Jag spelar på Edmonton ML till 1,90 @ Unibet

  • Match: Edmonton – Carolina
  • Speltips: Edmonton ML
  • Odds: 1,90 @ Unibet
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 03:30, 7/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar