Tampa Bay – Carolina

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Tampa Bay Lightning vann Stanley Cup-pokalen föregående säsong och klubben är rustat och fritt från skador. Till slutspelet kom Nikita Kucherov tillbaka till truppen. Han betyder mycket och har levererat tre mål. Det finns sparkapital hos laget. Och Steven Stamkos har gjort tre mål likaså. Det är inte att begära för mycket att dessa världsstjärnor ska leda Lightning vidare i playoff-spelet.

Carolina Hurricanes gick vidare till kvartsfinalen genom att slå Nashville Predators med 4-2 i matcher. De inledde med två förluster mot Tampa Bay, men lyckades senast besgra densamma motståndaren med 2-3. Tampa har 3/4 vinster i grundserien mot Carolina Hurricanes på hemmais. Generellt är också Lightning mycket hemmastarka. De hamnade till exempel på 8.e plats i ligan i just hemmastatistiken.

Jag spelar på Tampa Bay ML till 1,62 @ Nordicbet.

  • Match: Tampa Bay – Carolina
  • Spel: Tampa Bay ML
  • Odds: 1,62 @ Nordicbet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 22:00, 5/6

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!