Detroit – Carolina

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Detroit Red Wings gästas av Carolina under söndagskvällen. Hemmalaget plockade en stark seger, mot de regerande mästarna Tampa Bay senast. Ikväll ställs klubben återigen inför tufft motstånd. Jag tycker absolut att Detroit ska berömmas för dess prestation mot Tampa senast. Samtidigt förlorade man bara dagar innan. Men det handlade nog ganska mycket om att gästerna hade en taskig inställning.

Carolina Hurricanes besegrade Nashville Predators med 5-1 under natten till fredag. Hurricanes har nu vunnit sju raka matcher. James Reimer gjorde 32 räddningar och Dougie Hamilton stod för ett mål, samt en assist. Jake Bean och Andrei Svechnikov gjorde båda två assist. Hurricanes har vunnit samtliga fyra matcher mot Predators den här säsongen. Laget har resultatraden 19-6-1 för säsongen.

Jag spelar på raka tvåan till 1,70 @ Unibet.

  • Match: Detroit – Carolina
  • Spel: Carolina (2)
  • Odds: 1,70 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 22:00, 14/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!