Carolina – Detroit

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Carolina Hurricanes vann över Nashville med 4-2 i Bridgestone Arena under natten till onsdag. Steven Lorentz gjorde första NHL-målet i karriären. James Reimer, stod för 36 räddningar. De har resultatraden 15-6-1 för säsongen och hemmalaget slog Florida matchen dessförinnan med 3-2 efter övertid under natten till tisdag. Därav har hemmalaget tre raka segrar. Carolina Hurricanes är på uppgång.

Detroit Red Wings förlorade med 4-1 mot Columbus Blue Jackets i Nationwide Arena under natten till onsdag. En förlust svider alltid och speciellt gör den så när laget man förlorar mot dessförinnan förlorat fem raka matcher. För Detroits del så gjorde Anthony Mantha lagets enda mål, det enda positiva som går att redovisa. Laget är nu 7-15-3 för säsongen och har förlorat 13 av sina 15 senaste mot Columbus.

Jag spelar på raka ettan till 1,62 @ Unibet.

  • Match: Carolina – Detroit
  • Spel: Carolina (1)
  • Odds: 1,62 @ Unibet
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 01:00, 5/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar