Carolina – Nashville

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Carolina Hurricanes utökade segersviten till sex raka matcher efter att ha besegrat Nashville Predators med 3-2 under natten till onsdag. Jordan Staal tog pucken från Hurricanes defensiva zon, åkte fram till vänstra tekningscirkeln. Han sköt det skott som innebar seger för hemmaklubben. Sebastian Aho gjorde ett mål och en assist, Vincent Trochek gjorde två assister. Målvakten Nedeljkovic gjorde 21 räddningar.

Nashville Predators Matt Benning och Ryan Johansen gjorde målen för gästernas del och målvakt Pekka Rinne gjorde 32 räddningar. Laget har resultatraden 11-14-1 för säsongen och 1-3-1 på de fem senaste matcherna. Dessutom var detta den första matchen som laget gör utan försvararen Roman Jos. Det går inte att förneka att en så stark spelare både på och av planen kommer att saknas.

Jag spelar på raka ettan till 1,80 @ Unibet.

  • Match: Carolina – Nashville
  • Spel: Carolina (1)
  • Odds: 1,80 @ Unibet
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 01:00, 12/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!