Nashville – Carolina

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Nashville Predators har imponerat under åttondelsfinalen mot Carolina och också inkasserat två segrar på de fem spelade matcherna. I de sista matcherna har laget dessutom fått matcherna till förlängning. Mötena har varit jämna, resultatmässigt. Senast torskade laget i förlängning (3-2) och nu är situationen jobbig, det är vinna eller försvinna. Överlag håller spelarna inte alls samma nivå som dagens gäster.

Carolina Hurricanes öppnade matchserien med två raka segrar, något som gjorde att laget kopplade ett starkt grepp. Därefter blev det dock två förluster, och matchserien var kvitterad. Nu senast tog Carolina tillbaka kommandot då man vann med 3-2 efter förlängning efter en spelmässigt bra insats, och segern var helt klart rättvis. Necas stod även för en bra insats i matchen då han gjorde två av lagets mål.

Jag spelar på raka tvåan till 2,18 @ Nordicbet.

  • Match: Nashville – Carolina
  • Spel: Carolina (2)
  • Odds: 2,18 @ Nordicbet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 03:00, 28/5

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar