Seattle – Minnesota

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Seattle Kraken placeras på tolfteplatsen i Western Conference. Laget är formsvaga och förlorat sju raka matcher. Totalt har Kraken inkasserat två poäng i matcherna, bland annat senast mot Tampa Bay. Man har torskat mot Chicago, Vancouver och Montreal. Seattle saknar naturligtvis dess offensiva spelare Andre Burakovsky och Jaden Schwartz saknas, vilket helt klart har satt spår i offensiven.

Minnesota Wild är trettondeplacerade i Western Conference. Minnesota hade fyra raka segrar, där man visade upp en produktiv offensiv med 18 gjorda mål. Nu har de dock åkt på två raka förluster. Först mot Vancouver med 2-0, där Wild dock stod för en bra insats. Senast blev det 4-3 mot Edmonton där också hemmalaget var det klart bättre laget. Nu väntar ett Seattle som inte är lika starka som Edmonton.

Jag spelar på Minnesota Draw No Bet till 1,80 @ betway.

  • Match: Seattle – Minnesota
  • Speltips: Minnesota DnB
  • Odds: 1,80 @ betway
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 03:30, 11/12

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar