NY Islanders – Anaheim

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

New York Islanders placeras på sjätteplatsen i Eastern Conference. Dem har funnit formen den senaste tiden, och inför matchen mot Ducks, har Islanders vunnit fem av senaste sex matcherna. Hemmalaget har samtidigt varit svårslagna efter full tid. Islanders har nämligen gått obesegrade efter full tid i 12 av 13 senaste matcherna. Hemmalaget är natutligtvis självklara favoriter inför nattens tillställning.

Anaheim Ducks placeras på nästjumboplatsen i Western Conference. Anaheim har haft det tufft. Ducks inledde säsongen starkt och var länge högt upp i tabellen, men nu är klubben alltså i botten av tabellen, likt de varit flera gånger senaste åren. Lagets form är heller något vidare. De har inte vunnit en match efter full tid på hela tolv raka matcher. Dessutom har Anaheim förlorat fem raka bortamatcher.

Jag spelar på raka ettan till 1,83 @ bet365.

  • Match: NY Islanders – Anaheim
  • Speltips: NY Islanders (1)
  • Odds: 1,83 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 01:30, 14/12

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar