Lazio – Frosinone

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Lazio innehar niondeplatsen i den italienska högstaligan. Laget tar emot Frosinone denna fredagskväll, på Stadio Olimpico. Formen har varit halvknackig, men senast, besegrade man Empoli på bortaplan med 0-2. På Stadio Olimpico har dem plockat majortiteten av poängen den här säsongen. Och när Frosinone kommer på besök med ett dåligt bortafacit, är chanserna goda för Lazio att inkassera alla poängen.

Frosinone är fjortondeplacerade i serien. Gästerna har vunnit en del, men förlorar samtidigt alldeles för många matcher. Formen är inte något vidare med en poäng på deras fyra senaste matcher. Dessutom har man haft svårt på bortaplan den här säsongen. Sex raka matcher har man förlorat på bortaplan för tillfället och innan det två kryss. Det innebär noll segrar på åtta seplade bortamatcher.

Jag spelar på raka ettan till 1,68 @ Unibet.

  • Match: Lazio – Frosinone
  • Speltips: Lazio (1)
  • Odds: 1,68 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 29/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar