Sverige – Finland

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sverige har verkligen imponerat under JVM-inledningen. Dem har vunnit alla deras matcher. Svenskarna besegrade först Lettland (6-0), därefter Tyskland (0-5). Senast besegrades Kanada i torsdags kväll med 0-2. Juniorkronorna har inte släppt in mål under inledningen av tuneringen. Hävelid och Thelin har också imponerat i kassen och det kommer bli svårt för finnarna, att få hål på Sveriges försvarsspel.

Finland har haft det betydligt tuffare. Inför turneringen var dem rankade bland de fyra bästa lagen efter USA, Kanada och Sverige. Trots detta har de endast vunnit en av tre matcher. Vinsten kom mot Lettland med 4-0. I övrigt har man fått stryk mot kanada och dessutom även Tyskland vilket är ett motstånd som de ska vinna mot. Finland har ett sargat självförtroende och möter ett Sverige med bra självförtroende.

Jag spelar på raka ettan till 1,58 @ Unibet.

  • Match: Sverige – Finland
  • Speltips: Sverige (1)
  • Odds: 1,58 @ Unibet
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 14:30, 31/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar