Salernitana – Juventus

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Salernitana placeras på jumboplatsen i tabellen Klubben krossades av Juventus nu senast (6-1) i cupen. Salernitana tog ledningen i den första matchminuten efter ett misstag från Juventusspelaren Federico Gatti, men därefter var det totaldominans från Turingänget. I ligaspelet har Salernitana, enbart tagit två segrar på 18 spelade matcher. Man vann dock i deras senaste match mot Verona (0-1).

Juventus hittas nu på andraplatsen, fem poäng bakom serieledande Inter. Inter har emellertid spelat en match mer än Juventus. Gästerna har nu god form efter bökiga uddamålssegrar, 2-1 mot Frosinone och 1-0 mot Roma. I torsdags blev det alltså rejäl islossning hemma i cupen. Några förändringar bör Allegri ändå göra här. Wojciech Szczesny, Dusan Vlahovic, Bremer och Filip Kostic lär återvända till startelvan.

Jag spelar på Juventus -1,0 mål (Asian Handicap) till 1,67 @ Unibet.

  • Match: Salernitana – Juventus
  • Speltips: Juventus -1,0 (AH)
  • Odds: 1,67 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 18:30, 7/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar