Karlskoga – Västervik

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Karlskoga innehar tiondeplatsen i tabellen. Hemmalaget är etablerade i denna liga. Dessvärre har laget, inte varit särskilt framgånsrika denna säsongen. Samtidigt har klubben börjat prestera under de senaste matcherna. BIK har två raka vinster mot Kalmar (5-2) och Tingsryd (1-2). Dessutom har de vunnit fyra av deras fem senaste matcher. Klubben tillhör också ett av ligans formstarkaste lag.

Västervik återfinns på nästjumboplatsen och det lär bli kval för att hänga kvar i Hockeyallsvenskan. Just nu har man nio poäng upp till närmast lag, Tingsryd. I senaste matchen blev det förlust mot Djurgården borta med 4-1. Gästerna kommer till denna match med tre förluster på sina fem senaste matcher. Nu väntar ett formstarkt Karlskoga borta, och då tror jag det blir ny förlust för Västervik.

Jag spelar på raka ettan till 1,64 @ betsson.

  • Match: Karlskoga – Västervik
  • Speltips: Karlskoga (1)
  • Odds: 1,64 @ betsson
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 10/1

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar