Dallas – Minnesota

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Dallas Stars innehar fjärdeplatsen i Western Conference. Dem kommer senast från bortaseger i tisdags mot nattens motståndare, Minnesota. Resultatet skrevs till 0-4 och Murray spikade igen buren för första gången, den här säsongen. Dessförinnan hade Minnesota tre raka förluster. Segern var såklart viktig för självförtroendet. De har haft ganska lätt mot Minnesota den här säsongen och kanske också nu inatt.

Minnesota Wild placeras på tiondeplatsen i Western Conference. Gästernas form är inget vidare just nu, då Minnesota ebart vunnit en av lagets sex senaste matcher. Segern inkasserades mot Columbus efter förlängning, där man kvitterade sent, och det var nära att man förlorade även den matchen. Nu väntar bortais, och sju segrar efter 19 spelade matcher på resande fot, är inget imponerande facit från Wild.

Jag spelar på raka ettan till 1,87 @ Unibet.

  • Match: Dallas – Minnesota
  • Speltips: Dallas (1)
  • Odds: 1,87 @ Unibet
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 01:30, 11/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar