Carolina – Los Angeles

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Carolina Hurricanes placeras på fjärdeplatsen i Eastern Conference. Placeringen är stabil med tanke på målvakten Fredrik Anderssons frånvaro. I dess senaste match mot Pittsburgh senast, stod Rantta för en rktigt bra insats. Rannta gjorde fletrtalet högklassiga räddningar, och lyckades blocka 95% av puckarna. Carolina vann med 3-2. Hurricanes har bra form, med fyra segrar på de fem senaste matcherna.

Los Angeles Kings återfinns på sjundeplatsen i Western Conference. Kings form är katastrofal. Laget har förlorat åtta raka matcher. Därmed har gästerna rasat i tabellen på sistone. Kings behöver rycka upp sig ordentligt, men det mesta talar mycket för att de åker på ännu en förlust i Carolina. Hemmalaget har nämligen haft ganska lätt för Kings. Carolina har vunnit åtta raka matcher mot Los Angeles.

Jag spelar på Carolina Draw No Bet till 1,68 @ betsafe.

  • Match: Carolina – Los Angeles
  • Speltips: Carolina DnB
  • Odds: 1,68 @ betsafe
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 15/1

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar