Carolina – Washington

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Carolina Hurricanes placeras på sjundeplatsen i Eastern Conference. Carolina hade höga förväntningar på sig inför säsongen, men laget har haft svårigheter att uppnå dessa. Hemmalaget har tampats med skador. Carolina förlorade fyra raka matcher i början av december, men under senaste matcherna har dem börjat prestera och laget är obesegrade efter full tid, i fyra raka matcher. 

Washington Capitals hittas på elfteplatsen i Eastern Conference. Capitals har haft ett tufft spelschema de senaste dagarna. Matchen mot Carolina blir lagets tredje på drygt fyra dagar och genom att Capitals dessutom har en äldre trupp, innebär det att ett tight spelschema kan drabba laget negativt när det är flera matcher på kort tid. Nu spelar de andra matchen på två dagar, mot ett hungrigt Carolina.

Jag spelar på raka ettan till 1,71 @ Unibet.

  • Match: Carolina – Washington
  • Speltips: Carolina (1)
  • Odds: 1,71 @ Unibet
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 00:00, 18/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar