HV71 – Malmö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

HV71 återfinns på nästjumboplatsen i tabellen. Smålänningarna har nu fyra poäng upp till gästerna. Den här tillställningen, kommer naturligtvis ha stor betydelse för fortsättningen på nuvarande säsong. Trots tabellplaceringen har HV71 varit hyfsat bra på hemmaplan under nuvarande säsong. Det är lagets usla bortafacit som gör att dem ligger på den placering som de ligger.

Malmö ligger på tolfteplatsen med fyra poäng fler än HV71. Samtidigt har skåningarna spelat en match mer än HV. Malmö har haft en hel drös med skador på sina forwards, vilket också har visat sig på de två senaste matcherna. Skåningarna har två raka 3-0-förluster och det har verkligen synts hur uddlösa man är, framförallt utan Janne Kuokkanen. Bortaspelet den här säsongen är nästan lika dåligt som HV:s.

Jag spelar på HV71 Draw No Bet till 1,62 @ Leo Vegas.

  • Match: HV71 – Malmö
  • Speltips: HV71 DnB
  • Odds: 1,62 @ Leo Vegas
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 18/1

SpelbolagBonusLänk
Leo Vegas100 krSpela här!

Lämna ett svar