HV71 – Malmö Redhawks

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

HV71 hade en tämligen enkel resa till semifinalen. För det första slapp laget spela någon åttondelsfinal. Väl i kvartsfinalen blev Färjestad ett ganska enkelt motstånd. Smålänningarna vann den matchserien efter fyra raka vinster. Det som framför allt har varit kännetecknande hos laget under säsongen är spelet på hemmaplan och det stabila försvarsspelet. 99 insläppta mål i serien var överlägset bäst.

Malmö slutade åtta i grundseriens tabell och fick därför ta sig vidare till kvartsfinal genom att först och främst spela åttondelsfinal mot Luleå. Det blev ingen vidare tuff resa och skåningarna kunde rikta om sitt fokus mot kvartsfinalen efter två raka vinster. Därefter lyckades man besegra serieettan Växjö med 4-2 i matcher. Jag tror dock laget får det tufft ikväll mot ett utvilat HV i ett fullsatt Kinnarps Arena.

Jag spelar på raka ettan till 1,85 @ William Hill.

  • Match: HV71 – Malmö 
  • Spel: HV71 (1)
  • Odds: 1,85 @ William Hill
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 15:15, 1/4

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar