Malmö Redhawks – Växjö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Malmö Redhawks har ett bra utgångsläge inför den fjärde kvartsfinalen hemma i Malmö Arena. I måndags var det utvisningarna och PP-spelet som blev avgörande för laget seger, med två gjorda mål i numerärt överläge. Nu sitter man i förarsätet, men jag är mycket tveksam om Redhawks kommer vinna denna matchserien och avancera till semifinalen.

Växjö Lakers är omskakat och om denna match skulle sluta i en förlust, då är man illa ute. 1-3 i matcher, det blir oerhört svårt att hämta in. Växjö Lakers är den bättre parten, vilket de 18 poängen som skiljde dem åt i grundserien är en stark indikator på. Ettan mot åttan i tabellen. Nu spelar de med kniven mot strupen och borde väl räknas som hyfsade favoriter att vinna matchen.

Jag spelar på Växjö ML till 1,92 @ NordicBet.

  • Match: Malmö – Växjö 
  • Spel: Växjö ML
  • Odds: 1.92 @ NordicBet
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 19:00, 23/3

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar