Malmö Redhawks – Växjö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Malmö Redhawks innehar fjärdeplatsen i tabellen. Under lagets senaste veckor, är känslan att de åter tagit några kliv framåt, vilket inte minst visas i dess poängskörd som plötsligt blivit mycket bättre igen. Samtidigt förlorade de med 1-2 hemma mot Luleå i deras senaste hemmamatch. Självklara förmågan att dominera matcherna saknas fortfarande. Redhawks brukar få kämpa mot dagens gäster.

Växjö Lakers är som bekant suveräna serieledare i SHL och ser ut att bli den självklara guldkandidaten inför slutspelet. Just nu leder laget med över tio poäng och har det hela under kontroll, det är känslan som signaleras. Känslan inför just det här mötet är att ett Växjö Lakers som snubblat lite på sistone är fast beslutna om att studsa tillbaka in i vinnarspåret igen. Jag tror bortalaget vinner dagens match.

Jag spelar på Växjö Draw No Bet till 2,00 @ NordicBet.

  • Match: Malmö – Växjö
  • Speltips: Växjö DnB
  • Odds: 2,00 @ NordicBet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 15:15, 13/1

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar